• Načítám...
>

Zdravotní sestry roztančily palác Žofín

  • 5. března 2018,
  • 17:56,
  • PRAHA,
  • Tomáš Mladějovský

Reklama

Devátý ročník reprezentačního plesu sester Sestry na sál v paláci Žofín opět potvrdil, že zdravotní sestry jsou velmi sympatické a že jim to sluší.

"Já si myslím, že nejen akcí, jako je tato, ale vůbec vyznamenáváním té práce a upozorňováním na ní je strašně důležité, proto ty večery, kde se sestry sejdou a kde si máme možnost toto všechno uvědomit, je určitě hrozně dobře," řekla Alena Šteflová, náměstkyně ministra zdravotnictví ČR.

Vrcholem slavnostního večera byla volba Sestry sympatie 2017.

"Musím říci, že všechny finalistky byly neskutečně sympatické a že porota neměla opravdu jednoduchou úlohu," řekla Alena Šteflová.

Finalistky z těch minulých ročníků na soutěž vzpomínají dodnes.

"Jsem tady poosmé a jsem jednou z výherkyň Miss sestřiček z roku 2010 a moc ráda sem jezdím, protože se tady setkáváme všechny najednou," řekla Aneta Rusinová, zdravotní sestra z Ostravy.

"Ples byl úžasný, potkala jsem zde spoustu kamarádek z minulých kol Miss sestřička a bylo to super," řekla Petra Hladíková, vrchní sestra z Prahy.

"Už je to pět let zpátky, co jsem vyhrála a je to pro mě každoročně skvělá zkušenost, skvělá zábava a jsem hrdá na to, že jsem všeobecná sestra," řekla Markéta Jirásková, zdravotní sestra z Prahy.

Zdravotní sestry jsou krásné, milé, usměvavé a umí nádherně tančit. Přitom jejich práce je profesně a psychicky velmi náročná. Devátý reprezentační ples v paláci Žofín byl tedy symbolickým poděkováním za to, co pro nás dělají. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu