• Načítám...
>

Oddělení Policie ve Vyšehradské ulici bylo zrušeno

  • 3. května 2018,
  • 10:50,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

V pátek 27. dubna bylo přestěhováno místní oddělení policie Nové Město, které sídlilo na adrese Vyšehradská 20 v Praze 2. Místní obyvatelé, kteří zde byli zvyklí docházet několik let, už se svými žádostmi nepochodí. Podle tiskového mluvčího policie Tomáše Hulana by tuto změnu neměli Pražané výrazně pocítit.

Reklama

Od pátku 27. dubna je policejní stanice ve Vyšehradské ulici 20, blízko Botanické zahrady, zrušena. Přestože zde stanice působila několik let a místní obyvatelé na ni byli zvyklí, musela být z ekonomických důvodů přemístěna. 

"Provoz místního oddělení na adrese Vyšehradská byl ukončen. Prioritně dochází k přestěhování z toho důvodu, že služebna do této doby sídlila v komerčních prostorách, které jsme si museli pronajímat. Nově bude služebna v prostorách, které patří Krajskému ředitelství, potažmo druhému policejnímu obvodu," řekl Tomáš Hulan, tiskový mluvčí KŘP hl. m. Prahy. 

Stěhování stanice probíhalo několik týdnů. Pražané si tak začali pomalu na tuto situaci zvykat. Podle tiskového mluvčího policie, Tomáše Hulana, by změny neměly Pražané výrazně pocítit.

"Pro občany, kteří by chtěli využít služeb policistů na místním oddělení Vyšehrad, se vůbec nic nemění, kromě místa působiště," řekl Tomáš Hulan. 

Oddělení policie bude Pražanům k dispozici na nové adrese - Sokolská 38.

"Samozřejmě přebírají povinnosti místního oddělení další jiné přilehlé služebny," řekl Tomáš Hulan. 

V případě potřeby mohou místní obyvatelé taktéž využít telefonní linku 158.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu