• Načítám...
>

PVK s nadací Veolia rozdaly minigranty

  • 21. června 2018,
  • 16:58,
  • PRAHA,
  • Kristýna Svobodová

Další minigranty rozdaly PVK s Nadačním fondem Veolia. Více než 766 tisíc korun tak zamířilo ke 29 jejich zaměstnancům. Ti se ve volném čase zabývají podporou sociálně slabých skupin nebo třeba dětí.

Reklama

PVK společně s Nadačním fondem Veolia ocenily dobrovolnické projekty svých zaměstnanců. Ti se angažují třeba v oblastech sociálně znevýhodněných skupin nebo ve volnočasových projektech pro děti a mládež. 

"Osvědčilo se nám podporovat naše zaměstnance v tom, co dělají ve svém volném čase navíc. Jednak to určitě podporuje jejich loajalitu k firmě. My jsme se od mnohých z nich dozvěděli třeba to, co jsme dosud nevěděli, a můžeme to dát využívat i v pracovním životě. Jsme na ně nesmírně hrdí," řekla Vendula Valentová, ředitelka Nadačního fondu Veolia.

"Tento projekt trochu rozšiřuje tu běžnou činnost Červeného kříže, které se tam věnujeme. Já třeba osobně se v Červeném kříži dlouhodobě angažuji v projektu Připravenost na katastrofy, kde se snažíme pomáhat občanům ve všech složitých mimořádných událostech, ať jsou to třeba velké požáry, jako byl nedávno v Hostivaři, nebo naopak povodně, a to jak v Praze, tak třeba i v okolních zemích. Pokud můžeme, snažíme se vypomoci lidem kdekoliv po Evropě," řekl Martin Srb, manažer technologie vody PVK. 

Další z oceněných byla i Pavla Bažantová, která minigrant obdržela v každém ročníku programu. Letos navíc získala rovnou dva. 

"Jeden je podpora jedné slečny, která je bez rodinného zázemí, vlastně už je to mladá paní. Druhý a náš 10. jubilejní je pro organizaci Děti patří domů. My se staráme o pěstounské rodiny. Druhá naše aktivita byla hostitelská péče pro děti z dětských domovů," řekla Pavla Bažantová, specialistka informačních technologií PVK. 

Během 11 ročníků minigrantů podpořily PVK s Nadačním fondem Veolia více než 190 projektů ve výši 6,5 milionu korun. Pro projekty na území hl. m. Prahy letos přispěly částkou více než 776 tisíc korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu