• Načítám...
>

V Beachklubu Ládví je v provozu letní tábor

  • 10. července 2018,
  • 22:11,
  • PRAHA,
  • Lucie Sinková

Do Beachklubu Ládví je možné přihlásit děti od 5 let na letní příměstský tábor, který se koná celé prázdniny. K dispozici jsou sportovní hry, celotáborové hry, výlety i výuka anglického jazyka. Turnus vždy začíná v pondělí ráno a končí v pátek odpoledne. Přihlásit děti je možné dvěma způsoby - přijít přímo na místo a nebo vyplnit přihlášku na webových stránkách.

Reklama

Od začátku prázdnin je v provozu letní příměstský tábor v Beachklubu Ládví. Jedná se o intenzivní kemp se zaměřením na sport a výuku angličtiny.

"Jsou tady lektorky z různých Fresh School, dělají to s nimi, aby je to bavilo, přeci jen jsou prázdniny, tak to není vyloženě učení, ale snažíme se ta témata dělat taková, aby je to bavilo," řekl Michal Novotný, předseda Beachklubu Ládví.

Program sportovně - zábavného campu je zaměřen převážně na rozvoj pohybových dovedností, rozvoj obratnosti a koordinace. A to prostřednictvím široké škály sportovních aktivit.

"Snažíme se najít takový zdravý mix toho, aby je to rozdělilo komplexně, to znamená, že mají dva sportovní tréninky za den, starší se jedou podívat do centra - zkusit si kajak na Vltavě a do toho je tady táborová hra," řekl Michal Novotný.

"Určitě to není o tom, že musí být sportovně nadaní, příměstské tábory máme připravené pro všechny děti tak, aby si tady našly tu svojí partii, co se týká vůbec pohybu a radosti z kolektivu a tak dále," řekl Jaroslav Malčík, vedoucí tábora.

Děti kromě sportovních her a anglického jazyka mohou nadchnout i výlety do okolí.

"Máme tady blízko les, kam s těmi dětmi chodíme na ty aktivy, které nejsou spojené s beachvolejbalem," řekl Jaroslav Malčík.

anketa

Turnus příměstského letního tábora vždy začíná v pondělí ráno a končí v pátek odpoledne. Děti lze přihlásit i v průběhu týdne. Kompletní informace včetně přihlášek jsou na webových stránkách www.beachklubladvi.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu