• Načítám...
>

Chvalský zámek zve na výstavu Pat a Mat

  • 6. září 2018,
  • 16:52,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Další interaktivní výstavu si pro děti připravil Chvalský zámek a tentokrát se věnuje dvojici nešikovných kutilů, které známe z večerníčků. Pat a Mat tu jsou k vidění v mnoha situacích, nechybí ani rekvizity, dílničky pro děti či promítání nejlepších scén.

Reklama

Pat a Mat. Této večerníčkové dvojici nešikovných kutilů se věnuje další interaktivní večerníčková výstava na Chvalském zámku.

"Výstava je interaktivní, takže bude velice zajímavá pro děti. Ale nejen pro ně, i pro jejich rodiče, protože na výstavě najdou animační dílnu, loutky a scény z oblíbeného večerníčku, najdou tady hernu, fotokoutek a dokonce i malé komorní zámecké kino," řekla Růžena Beránková, ředitelka Chvalského zámku. 

Nejen děti ale i dospělí si tak v rámci animačních dílen mohou vyzkoušet, jak fungovaly pomůcky k rozpohybování obrázků. Součástí výstavy je také malá herna určená pro ty nejmenší.

"Kde si mohou děti vyzkoušet, co už třeba o Večerníčku vědí. Mohou skládat pohádky z puzzlíkových kostiček, mohou hledat rozdíly v obrázcích. Mohou si také samy sestavit nějakou vtipnou scénku, máme tady magnetickou tabuli a spoustu dalších věcí," řekla Růžena Beránková.

Výstava Pat a Mat je ve vybrané dny doplněna také o další doprovodný pohádkový program.

"15. září tady máme Tajemnou noc, což je taková krásná dobrodružná cesta večerním zámkem pro děti. Funguje to tak, že přijdou večer mezi 18 a 21 hodinou, v recepci dostanou svoji mapu a se svými rodiči budou procházet zámkem, kde se budou potkávat s pohádkovými postavami a budou plnit jejich úkoly," řekla Růžena Beránková. 

Výstavu můžete navštívit na Chvalském zámku každý den až do 25. listopadu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu