• Načítám...
>

Coworkingové prostory jsou stále oblíbenější

  • 10. října 2018,
  • 23:35,
  • PRAHA,
  • Kristýna Svobodová

Do České republiky přichází nová epocha coworkingu. Nová moderní budova se sdílenými kancelářemi byla otevřena v pražských Holešovicích.

Reklama

Celosvětový trend sdílených kanceláří má podporovat kreativitu a vytvářet spřátelenou komunitu profesionálů. V pražských Holešovicích právě vyrostlo nové coworkingové centrum.

Sedmipatrová administrativní budova má svým uživatelům poskytnout sdílené, plně vybavené kanceláře, i flexibilní společné prostory.

Petra Hubačová, country manager, uvedla: „Je to pro start-upy, je to pro malé i střední podnikatel, ale je to i pro korporace, protože my věříme, že korporace jdou trendem coworkingu. Ten má pro ně přidanou hodnotu, když nám umístí své projektové, nebo inovační týmy.“

Nájemník, Tomáš Bergl uvedl: „Mně to tu přijde zajímavé, protože si tu člověk nepřipadá jako v nějaké ryze administrativní budově, že tady jsou volné prostory, společné prostory i terasy. Je to všechno otevřené a vzdušné a dá se říct, že je fajn tady pracovat.“

Nové centrum svým uživatelům nabízí také řadu benefitů. Vedle sdílených prostor nebo mateřské školy, nabízí nová administrativní budova třeba také sto padesát metrů dlouhou běžeckou dráhu.

Projektový ředitel, Jan Šulc, uvedl: „Běžecká dráha na střeše, to byl takový nápad, jak přinést něco nového a zajímavého, inovativního na náš další projekt. Prakticky je to užitná věc, která funguje pro nájemce a lidé zde opravdu běhají. Běháte sice dokola, ale pořád máte nový zajímavý výhled. Vzhledem k tomu, že jsme v údolí řeky Vltavy a převládající směr větru je ze západu, tak tady je pořád čerstvý vzduch.“

Nová administrativní budova v centru Prahy nabízí také devět venkovních teras, lékárnu, nebo třeba multifunkční hřiště. Její výstavba trvala téměř dva roky. Celkové náklady se pohybují okolo jedné miliardy korun.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu