• Načítám...
>

V parku Toboga si mohou zaskotačit děti i rodiče

  • 11. října 2018,
  • 11:46,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Bloudit labyrintem s různě širokými podzemními chodbami, sjet tobogán z 8 metrové věže, zajezdit si v elektrických autech nebo si zastřílet s pěnovými míčky. To a mnohem více nabízí park Toboga Fantasy na Zličíně, který je unikátní nejen rozlohou 6000 ², ale i tím, že si atrakce mohou vyzkoušet i dospělí a na chvíli se tak přenést do svých dětských let.

Reklama

Možností, jak se zabavit společně s dětmi i ve dne, kdy není příznivé počasí, není mnoho. Jedním z míst, kde si můžete s ratolestmi zaskotačit a zároveň mít pohodlné útočiště, je zábavní park Toboga Fantasy na Zličíně. Se svými 6 tisíci metry čtverečními je totiž největší v ČR a nabízí přes 100 atrakcí, které slouží i k tomu, aby si děti procvičily svou motoriku.

"Mezi nejoblíbenější atrakce Tobogy patří horolezecká stěna s profesionálním jištěním, adrenalinová klouzačka, která je spuštěná z výšky 8 metrů a měří celkem 24 metrů, takže jízda po ní je obrovským zážitkem. Jsou tady atrakce nejen pro děti, ale je tady i poměrně veliký koutek pro batolata s atrakcemi pro naše nejmenší návštěvníky," řekla Michaela Kovandová, marketingová manažerka parku.

Ani my jsme neodolali a vyzkoušeli jsme si některé atrakce. Nejvíce nás zaujalo střílení pěnových balonků v aréně, fotbalový kulečník nebo skluzavka.

Výhodou těchto atrakcí je, že je mohou využívat nejen děti, ale i dospělí.

"Pořádáme tady také akce pro dospělé, což spousta lidí určitě netuší, pořádají se tady akce pro firmy, různé zážitkové eventy, rauty, hudební produkce, vánoční večírky, novoroční oslavy a podobně," řekla Michaela Kovandová.

Park Toboga mohou využívat mateřské a základní školy. Pro děti je zajištěno celodenní stravování, vzdělávací programy nebo možnost přenocování.

"Letošním hitem je virtuální realita, děti mohou opakovat probírané učivo formou virtuální reality, což děti velmi baví," řekla Michaela Kovandová.

Park Toboga Fantasy je pro veliké i malé zájemce otevřen každý den. Jeho prostory jsou ideální i pro rodinné oslavy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu