• Načítám...
>

Zbraslav povede dál úspěšná starostka

  • 24. října 2018,
  • 22:32,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Zbraslav bude vést, stejně jako v předchozích letech, hnutí 100pro Zbraslav. Ve volbách získalo toto uskupení přes padesát procent hlasů a tak starostkou této městské části bude i nadále Zuzana Vejvodová.

Reklama

51% ve volbách a 10 mandátů v 17 členném zastupitelstvu. To je úspěch hnutí 100pro Zbraslav. To bude i nadále vést tuto desetitisícovou MČ.

"Výsledky voleb na Zbraslavi jsou pro nás potvrzením nastartované proměny Zbraslavi, se kterou jsme začali před 4 roky," řekla Zuzana Vejdovodá, starostka MČ Praha - Zbraslav. 

Za 4 roky vládnutí Zuzany Vejvodové a jejího týmu se toho ve Zbraslavi hodně změnilo.

"Mezi velké projekty a úspěchy bych zařadila na první místo dostavbu základní školy a vyřešení celkové kapacity základního školství na Zbraslavi. Na Zbraslavském náměstí jsme udělali bezpečnější přechody, opravili jsme pomník, udělali jsme novou výsadbu zeleně," řekla Zuzana Vejvodová.

Změny na Zbraslavském náměstí si pochvalují i občané. 

anketa 

I do budoucna mají v MČ Praha - Zbraslav velké plány.

"Těsně po volbách jsme otevřeli nový skatepark. Budeme pokračovat výstavbou multifunkčního sportoviště u základní školy. Budeme muset zapracovat na přestavbě šaten základní školy, které nám vyhořely a dokončujeme první etapu nového Slunečního parku nahoře na Zbraslavi," řekla Zuzana Vejvodová. 

Zbraslavští by se rádi zaměřili také na sociální bydlení pro mladé, seniory a handicapované a společně s magistrátem spolupracovali na vybudování příměstského parku Soutok.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu