• Načítám...
>

I letos magistrát připravil Týden sportu zdarma

  • 10. prosince 2018,
  • 18:49,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

Hlavní město si i letos připravilo pro Pražany Týden sportu v Praze zdarma. V posledním prosincovém týdnu se tak lidem otevřou stovky sportovišť. Mezi nimi například tenisové či squashové kurty.

Reklama

Baseball, beach volejbal nebo třeba stolní tenis. To vše a mnohem více si Pražané budou moci bezplatně vyzkoušet v posledním kalendářním týdnu tohoto roku. Bude se totiž konat akce Týden sportu zdarma. 

"Máme už 10. ročník Týdne sportu zdarma. Je to mezi svátky, chceme tímto motivovat Pražany, aby chodili od těch svátečních tabulí trochu si zasportovat. A nejen na zdravý vzduch, ale právě i do našich sportovišť," řekl Vít Šimral, radní hl. m. Prahy. 

V rámci této akce budou mít lidé možnost v období od 25. do 31. prosince navštěvovat vybraná sportoviště zdarma. A kromě tradičních sportů budou letos v nabídce i novinky. 

"Máme některé nové, např. squashové kurty, které nabízí i nové sporty, jako je např. mix squashe s volejbalem. Zapojili jsme i oddíly, které se věnují drezuře koní, takže je to i pro děti a Pražany, kteří mají rádi koně," řekl Vít Šimral.

Lidé, kteří mají o sportování zdarma zájem, by ale měli mít na paměti, že je, v případě některých sportovišť, vzhledem k jejich kapacitě, nutná telefonická či online rezervace.

"Oslovili jsme celkem přes tisíc klubů po celé Praze. Lidé se od 21. prosince mohou registrovat na stránkách www.prahasportovni.eu," řekl Tadeáš Provazník, tiskový mluvčí Magistrátu hl. m. Prahy. 

Zájem o Týden sportu v Praze zdarma je obrovský. V minulém roce se do akce zapojilo přes 20 tisíc lidí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu