• Načítám...
>

PVK umožňují klientům vyplnit žádosti online

  • 10. prosince 2018,
  • 8:23,
  • PRAHA,
  • Jan Varga

Jednodušší a rychlejší komunikace s klienty. To slibují Pražské vodovody a kanalizace se zavedením nové služby. Díky ní budou moci zákazníci například některé žádosti vyplnit online, aniž by museli osobně na pobočku.

Reklama

PVK teď zjednoduší život svým zákazníkům. Některé úkony totiž vyřídí bez toho, aby museli navštívit zákaznické centrum. Nově tak společnost např. nabízí vyplnění žádostí o zákres vodovodních sítí a zákres vodovodních sítí pro stavební řízení. Celkově se tak jednání mezi společností a zákazníkem značně urychlí. 

"Navštíví-li naše webové stránky www.pvk.cz, sekce Služby, kde si vyžádá ten správný formulář, pomocí emailu ho odešle k nám, my ho zpracujeme a odpovíme mu mezi jedním až pěti dny, přičemž zákonná lhůta je do 30 dnů," řekl Tomáš Mrázek, tiskový mluvčí PVK. 

Do teď museli v těchto záležitostech zákazníci přijít osobně na zákaznické centrum, vyplnit a podat formulář a zaplatit poplatek. Nová internetová služba je teď zdarma. Pokud tedy zákazník plánuje např. zástavbu pozemku, stačí PVK udat přesné místo. 

"Je to tak, že pokud chce stavět nebo dělat úpravy, zakreslí nám do mapového podkladu tu lokalitu, kde by stavební práce měly probíhat. My zjistíme, zda tam jsou nějaké naše sítě, které by mohly negativně ovlivnit jeho stavbu. Systém data vygeneruje sám, my je při odeslání jen zkontrolujeme, zda je vše v pořádku," řekl Tomáš Mrázek. 

Převést co nejvíce služeb tzv. online je trend v mnoha společnostech. I PVK v tom budou pokračovat. Jaké další služby mohou zákazníci na internetu čekat zatím ale vedení společnosti prozradit nechce.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu