• Načítám...
>

Škodův palác ožil vánočním jarmarkem

  • 12. prosince 2018,
  • 18:22,
  • PRAHA,
  • Markéta Frydrychová

Ve Škodově paláci proběhl vánoční jarmark. Letos se konal už počtvrté. Lidé si tu tradičně mohli zakoupit výrobky klientů chráněných dílen a studentů pražských odborných škol.

Reklama

Originální a ručně vyráběné dárky z chráněných dílen si mohli obyvatelé Prahy zakoupit na vánočním jarmarku ve Škodově paláci, který si letos připsal v pořadí již 4. ročník.

"Je to velmi oblíbená akce, které se účastní lidé, kteří tady v okolí pracují, nakupují tady dárky, vánoční drobnosti, jako třeba betlémy nebo svícny. Prostě takové ty tradiční výrobky, které si člověk rád koupí před Vánoci a rád je daruje," řekla Milena Johnová, radní hl. m. Prahy. 

K vidění tu bylo mnoho výrobků, které dorazily z celé ČR. Patřily mezi ně např. ručně vyráběné svíčky, mýdla, tašky, figurky z plstěné vlny, keramika a mnoho dalšího. O jarmark je zájem opravdu obrovský. Někteří se na něj bohužel ani nedostanou kvůli omezené kapacitě vestibulu. 

"V tento okamžik zatím neplánujeme jak to udělat. Určitě se tomu ale budeme věnovat, protože vidíme, že ten zájem je obrovský a prostory jsou tady omezené, takže budeme přemýšlet o tom, jak takto příjemné akce uspořádat pro větší okruh lidí i venku," řekla Milena Johnová.

Pokud jste vánoční jarmark nestihli, tak se na další, tentokrát velikonoční, můžete těšit koncem března.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu