• Načítám...
>

Primátor ocenil strážníky Městské policie

  • 12. prosince 2018,
  • 19:58,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Praha ocenila strážníky Městské policie. Věrnostní stužky a pamětní listy převzali ti, kteří u organizace pracují více než 10 let. Poděkovat jim přišel do Brožíkova sálu Staroměstské radnice i primátor Zdeněk Hřib.

Reklama

Desítky strážníků Městské policie se sešly v prostorách Brožíkova sálu Staroměstské radnice, aby převzaly ocenění za 10, 15 nebo 20 let, kdy dohlíží na bezpečnost a pořádek v naší metropoli. 

"Jsme velmi rádi, že máme takto dlouho pracující zaměstnance a snažíme se pro ně dělat maximum. To ocenění probíhá tak, že všechny oceňované strážníky pozveme do těchto slavnostních prostor a snažíme se jim poděkovat, předat ocenění a popřát jim i hodně zdaru v dalších letech," řekl Eduard Šuster, ředitel MP hl. m. Prahy. 

Ocenění předal strážníkům pražský primátor Zdeněk Hřib. Ten také zhodnotil práci Městské policie.

"Já myslím, že pražská Městská policie dělá co může s těmi zdroji, které má. Náš problém v Praze je ten, že pražská Městská policie má významný podstav. Díky tomu asi nejde podchytit všechny problémy s veřejným pořádkem, které v Praze máme," řekl Zdeněk Hřib, primátor hl. m. Prahy. 

Tento rok byla přijata strategie pro stabilizaci a rozvoj Městské policie, která by měla tuto problematiku vyřešit.

"Já proto věřím, že panu řediteli se podaří Městskou policii personálně stabilizovat a dále rozvinout tak, aby ty záležitosti v oblasti veřejného pořádku byly vyřešeny ke spokojenosti našich občanů," řekl Zdeněk Hřib. 

Strážníci bývají v průběhu roku také oceňováni za statečnost nebo záchranu lidských životů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu