• Načítám...
>

V Running Mallu lidé mohou platit pet lahvemi

  • 21. ledna 2019,
  • 18:12,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

V běžeckém centru Running Mall v Praze 7 zavedli platbu poněkud nevšedním způsobem. Za dobrou kávu nebo trénink vedený profesionálním trenérem tam tak nyní zaplatíte, namísto penězi, pet lahvemi.

Reklama

V běžeckém centru v Praze 7 probíhá unikátní akce, která je určena všem, kterým není jedno, v jakém prostředí žijí a zároveň si chtějí zdarma vyzkoušet trénink pod vedením profesionálů. Princip akce je jednoduchý. Namísto peněz zde zájemci mohou platit pet lahvemi.

"Je to taková první větší vlaštovka k tomu, abychom se více zamysleli nad tím, jak se chováme k našemu životnímu prostředí. Je tady možnost využít navrácení pet láhví a dostat za to nějaké výhody," řekl Václav Skřivánek, ředitel závodů RunCzech.

Lidé mohou v Running Mallu na Letné výměnou za 5 pet láhví dostat kávu zdarma. Za 7 lahví pak obdrží batoh a za 12 rovnou trénink s profesionálním trenérem. 

"Je to opravdu na domluvě každého, kdo bude mít zájem. Domluví se na ráno nebo odpoledne, nejlépe tady od nás z Running Mallu. Trenér už potom přizpůsobí trénink tomu danému člověku, ať už je to začátečník, pokročilý nebo se chce zlepšit v nějaké dané oblasti," řekl Václav Skřivánek.

Možnosti vyměnit pet láhve za trénink s profesionálem využil třeba i Vojtěch Klaus z Prahy 7. 

"Viděl jsem, že je tady ta akce. A když za to člověk ještě něco dostane, je to super. Trénink byl zajímavý. Nikdy jsem neměl podobný zážitek, kdy bych běžel s nějakým profesionálem, který tomu opravdu rozumí. Člověk se dozví spoustu zajímavých věcí," řekl Vojtěch Klaus, obyvatel MČ Praha 7. 

Akce v Running Mallu ale není pouze o pohybu. Lidé se zde mohou také vzdělat v oblasti recyklace plastů. Informační tabule i zálohovací přístroj sem dodala společnost Karlovarské minerální vody. 

"Tady v Running Mallu si mohou lidé projít cestu petu, což je docela zajímavá záležitost o tom, jak to funguje a jak bychom ideálně chtěli aby to fungovalo v budoucnu. Tedy aby se po vypití té pet láhve mohla recyklovat a z ní znova vznikl nový výrobek," řekla Andrea Brožová, PR manažerka společnosti KMV.

Běžecké centrum Running Mall ale nabízí mnoho dalšího. Funguje každý den a je stvořeno pro kompletní podporu každého běžce ve všech úrovních. Lidé zde navíc mohou využít kvalitního zázemí v podobě společných tréninků s profesionálem. Stejně tak individuálních lekcí jógy nebo masáží.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu