• Načítám...
>

Divadlo Broadway znovu uvádí oblíbený muzikál

  • 21. ledna 2019,
  • 20:57,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

Představení Muž se železnou maskou je opět k vidění v Divadle Broadway. Dobrodružný muzikál Michala Davida s oblíbenými románovými postavami mušketýrů si tam lidé mohou vychutnat až do konce letošního roku. Na pódiu se mohou těšit například na Václava Vydru či Petra Koláře.

Reklama

Dobrodružný muzikál s oblíbenými románovými postavami mušketýrů - to je představení Muž se železnou maskou, které se v roce 209 vrátilo na program divadla Broadway.

Zpěvák Josef Vojtek uvedl: "Samozřejmě kdo ten příběh zná, ví, že to je pokračování tří mušketýrů. Všichni čtyři mušketýři s D'Artagnanem, což dnes zrovna hraji já. Mám dva syny, z nichž jeden je zlý a jeden dobrý.A zbytek je na fanoušcích a divácích, ať se přijdou podívat, jak to dopadne." 

Zpěvačka Nelly Řehořová uvedla: "Já v tomto představení hraji Cecil, což je milenka Portose, jednoho z mušketýrů, kterého dnes myslím hraje Václav Vydra, který alternuje s Vaškem Svobodou. Těšit se můžete na veselé scény, ve kterých hraji já a ve kterých se lidé většinou smějí. Ale jsou tam i ponuré scény."

"Určitě bych, jak můj kostým napovídá, nalákal lidi na spoustu humoru. V představení je legrace, takže občas si maminka, tatínek, dědeček, strýček zapláčou, ale pozor, pak se právě na scéně objeví i Michal Kavalčík v roli šaška a dále je tam vtipný Pepa Vojtek z Kabátů, o kterém je známo, že vždy zpívá krásně a přesně. Takže v romantickém muzikálu vás čeká spousta humoru a myslím, že se diváci mají na co těšit,"uvedl herec, zpěvák a moderátor, Michal Kavalčík. 

Zpěvák a herec Josef Vágner také uvedl: "Já zde hraji roli Raula a jak už je zde v divadle na Broadway zvykem, umírám v tomto představení, jako ve většině jiných představení. V Mýdlovém princi neumírám, tam jsem homosexuál, ale tady umírám, i když se potom ještě zjevím, takže se tady objevuji skrz celé představení."

Vstupenky na muzikál Muž se železnou maskou si lidé mohou rezervovat online na stránkách divadla Broadway. Představení bude k vidění až do konce letošního roku.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu