• Načítám...
>

Pragovka hostila festival jídla a lásky

  • 14. února 2019,
  • 16:00,
  • PRAHA,
  • Kristýna Svobodová

Industriální prostor areálu Pragovka hostil všechny zamilované páry, ale i ty, kteří zkrátka v čase zimního svátku lásky nechtějí zůstat doma. U příležitosti svatého Valentýna tady totiž proběhl dvoudenní festival lásky.

Reklama

Láska prý prochází žaludkem a na sv. Valentýna to platí dvojnásob. U příležitosti tohoto svátku se v areálu Pragovka uskutečnil historicky první ročník festivalu lásky - Prague Love Festival. 

"Jde nám o to spojit všechny věci dohromady na jednom místě. Hodně lidí mi říká, že byli jen na trhu, festivalu nebo hudebním festivalu. My to chceme vše spojit dohromady," řekl Daniel Hájek, organizátor festivalu.

Jen během prvního dne této akce se na pódiu vystřídala řada zajímavých hudebních interpretů. Mezi nimi nechyběla třeba skupina PSH. Na své si ale přišli třeba i fanoušci zpěvačky Olgy Lounové.

"Je to nádherné. Festival, koncerty, jídlo, pivovary, vinobraní a do toho ještě výstava aut. Je to krásné, kluci mohou vytáhnou holky a je to i pro kluky i pro ty holky," řekla Olga Lounová, zpěvačka. 

Pestrá byla také škála vystavovatelů. Na jediném místě se sešlo více než 60 stánkařů. Ti nabízeli klasicky jídlo, pití ale i nejrůznější doplňkové služby. 

anketa

I přes nižší účast návštěvníků většina z nich hodnotila první ročník festivalu kladně.

anketa 

Během dvoudenní akce měli návštěvníci možnost užít si také třeba focení se závodním speciálem, autogramiádu s některými interprety nebo si zasoutěžit o zajímavé ceny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu