• Načítám...
>

O kluziště na Letné je velký zájem

  • 19. února 2019,
  • 0:25,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Kluziště pro veřejnost, které hlavní město tradičně zřizuje na Letné, navštívilo letos v průměru skoro 44 tisíc Pražanů. Zabruslit si tu můžete každý den až do 24. února zcela zdarma.

Reklama

Několik stovek lidí denně přiláká kluziště na Letné. To patří s rozměry 40 x 20 metrů k největším ledovým plochám v metropoli. V jeho areálu je k dispozici také vytápěná převlékárna, půjčovna bruslí i stánky s občerstvením.

anketa

Kluziště zřizuje Magistrát hlavního města Prahy. Za jeden měsíc ho navštíví v průměru skoro 44 tisíc Pražanů včetně 230 školních skupin. To je o 11 procent více, než v loňské sezóně. Mimo klasického bruslení tu probíhalo také několik tématických akcí.

"Začali jsme čertovskou show, pak byla vánoční a novoroční akce, poté byla akce valentýnská," řekl Ondřej Svaček, organizátor.

Oproti loňské zimě je provoz kluziště prodloužen. Díky moderní technologii je totiž možné udržovat ledovou plochu až do teploty 15 °C nad nulou.

"Kluziště bude fungovat do 24. února, 23. máme takové slavnostní ukončení, odpoledne určitě uvítám každého Pražáka," řekl Vít Šimral, radní hl. m. Prahy.

Kluziště na Letné nabízí, mimo velké plochy, i samostatně oddělenou dětskou plochu. Zabruslit si tu můžete každý den, vždy od 9 do 21 hodin. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu