• Načítám...
>

Divadlo na Maninách uvádí Zradu

  • 19. února 2019,
  • 19:01,
  • PRAHA,
  • David Wilczek

Zrada. Tak se jmenuje nová hra, kterou uvádí Divadlo Na Maninách. Tento příběh, který napsal britský dramatik Herold Pinter, vychází z jeho osobních zkušeností a zachycuje netradiční pohled do vztahu tří lidí.

Reklama

Pavlínu Němcovou, Miroslava Etzlera a Tomáše Savku můžete vidět společně v nové inscenaci v Divadle Na Maninách. Hra s názvem Zrada je poměrně komplikovaná a zároveň zajímavá tím, že začíná na konci příběhu a retrospektivou se vrací zpět do minulosti.

"Toto je relativně velmi složitá věc, nicméně každý se v ní dobře najde. Proto si myslím, že je určena i širšímu publiku, protože to je klasický trojúhelník, kdy manžel a jeho nejlepší přítel se dělí o jednu ženu, aniž by o tom ten manžel věděl," řekl Miroslav Etzler, režisér. 

Obsadit do rolí svůdné manželky Emmy a kamaráda Jerryho nezkušené herce byl podle režiséra Miroslava Etzlera záměr od samotného začátku.

"Já jsem se k režii tohoto představení dostal vlastně náhodou. Neměl jsem úplně chuť se potýkat s takovými egocentriky, jako jsem já sám. Takže jsem si řekl, že radši vezmu lidi, s kterými nám dohromady bude dobře a budeme se snažit hledat společně," řekl Miroslav Etzler. 

A jak vnímají svoji roli samotní protagonisté?

"On je takový mizera, když to řeknu slušně. Člověk, který si v životě umí poradit se vším, se svým životem, s jinými životy," řekl Tomáš Savka, Jerry. 

"Je to nevěrná žena, záletnice. Ale ona žije v tom trojúhelníku svým srdcem, takže jí to opravdu semele," řekla Pavlína Němcová, Emma. 

Více informací o představení naleznou zájemci na webových stránkách Divadla Na Maninách.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu