• Načítám...
>

Trhák se stal muzikálovým trhákem

  • 21. února 2019,
  • 12:02,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Trhák - kultovní film a teď už i úspěšný muzikál. V divadle Broadway, kde se představení hraje, se můžete těšit jak na známé písně, tak i hvězdné obsazení. Na jevišti tak uvidíte třeba Martina Dejdara, Ivu Kubelkovou nebo Bořka Slezáčka.

Reklama

Gagy, slovních hříčky a nezapomenutelné melodie. To je Trhák - legendární film, který se minulý rok dočkal i muzikálového zpravování.

"Ty, pro které byl ten film kult, budou očekávat ty zásadní věci, že budou přeneseny na jeviště. Na druhou stranu jsou lidé mezi obecenstvem, kteří jsou naprosto nepolíbení tím filmem, tak to dílo musí oslovit i je. Myslím si, že se to povedlo," řekl Bořek Slezáček, herec.

Bořek Slezáček hraje v muzikálu roli hajného Kaliny.

"Což je takový chudáček, který má tři dcery a marně se je snaží uhlídat. Ty holky jsou prostopášné, zapalují se jim lýtka," řekl Bořek Slezáček.

"Hraji Ticháčka, kterého ve filmu hrál pan Abrahám. Kdo si chce užít dvě hodiny pohody a zapomenout na všechny starosti, tak je toto divadlo naprosto ideální," řekl Robert Urban, herec.

Roberta Urbana známe zase spíš jako činoherce. V muzikálu hraje, zpívá a tančí i modelka a moderátorka Iva Kubelková.

"Je pravda, že tanec a zpívání vyžaduje delší čas na zkoušení a tréninky, že to není o tom, že člověk se doma naučí sám text a potom ho s kolegy dá dohromady s panem režisérem, ale ten tanec se zpíváním vyžaduje více času," řekl Robert Urban.

"Musím říci, že pod vedením Radka Balaše a Qaša nám dělala choreografii, Jana Balašová nám dělala korepetice - mám najednou pocit, že to rozkvetlo a podařilo se to. Tu nabídku jsem se rozhodla vzít, takže dělám maximum," řekla Iva Kubelková.

Podle Ivy Kubelkové je představení hlavně výbornou komedií.

"Já vždy s radostí říkám, že jim prodloužíme život minimálně o rok. Přiznám se, že jsem dlouho nezažila představení, kde by lidé plakali smíchy, tak jak je to tady. Od první poloviny až do konce se opravdu smějí, odcházejí s hláškami a píší nám třeba na sociální síti, že se smáli ještě dva dny," řekla Iva Kubelková.

V muzikálu dále září třeba Martin Dejdar, Sandra Pogodová, Oldřich Navrátil nebo Michal Kavalčík.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu