• Načítám...
>

Soutěž Zlatý Erb 2019 zná své vítěze

  • 19. března 2019,
  • 15:48,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Letos se opět zapojilo všech 14 krajů České republiky. Své vítěze zná už i naše metropole. Jaká městská část získala ocenění za nejlepší webové stránky prozradíme v následující reportáži.

Reklama

Ceny 16. ročníku krajského kola soutěže Zlatý Erb 2019 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst zná své vítěze. Do letošního ročníku se přihlásilo celkem 34 projektů z Prahy.

"Porota hodnotí podle metodiky, která je přesná, a hodnotí se pro povinné informace, hodnotí se doporučené informace, úřední deska, výtvarná stránka věci. Já jsem letos spíše dbala na transparentnost úřadu, tzn. jak jsou tam zápisy z rady, ze zastupitelstva, z komisí," řekla Renata Tomanová, předsedkyně krajské poroty.

V kategorii nejlepších webových stránek města se na prvním místě umístila MČ Praha 12. Nejlepšími webovými stránkami obce se může pyšnit MČ Praha - Dolní Počernice.

"My se dlouhá léta snažíme zlepšovat ty naše stránky a představa, že bychom mohli být na prvním místě, byla vzdálená. Musím přiznat, že mě to hodně a příjemně překvapilo, protože naše snaha, kterou jsme poslední rok věnovali našim stránkám, asi byla něčemu prospěšná," řekl Zdeněk Richter, starosta MČ Praha - Dolní Počernice.

"Myslím, že to ocenění jsme získali i za to, že tam máme kvalitně zpracované všechny ty povinně zveřejňované údaje, máme tam i spoustu informací pro občany a snažíme se tam dávat i co nejaktuálnější informace," řekl Jan Adamec, starosta MČ Praha 12.

Nedílnou součástí soutěže byla kategorie pro mladé tvůrce. Jejím vítězem se stal Lukáš Budský, který vytvořil webové stránky tanečního studia. Do soutěže se letos přihlásilo celkem 435 projektů ze všech 14 krajů ČR.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu