• Načítám...
>

Vodní radovánky a relax si užijete i během jara

  • 22. března 2019,
  • 14:05,
  • PRAHA,
  • PR článek

Abyste si užili vodní radovánky a zároveň zasloužený odpočinek, nemusíte nutně jezdit na dovolenou nebo čekat na letní měsíce. V Aquaparku v pražských Čestlicích, který je otevřen celoročně, najdete například nejdelší tobogán, mořské vlny, virtuální jízdu ale i relaxační zónu s rituály.

Reklama

Pokud máte rádi dobrodružství, relax a adrenalin, nemusíte nutně čekat až do léta na dovolenou. Podobný pocit spojený s odpočinkem pro celou rodinu můžete zažít i v Aquapalace Čestlice. Na ploše 9150 metrů čtverečních se můžete svézt na nejdelším tobogánu u nás nebo si vyzkoušet sílu vlnobití.

"To vlnobití je obrovská atrakce. My jsme zprovoznili teď další funkcionalitu tohoto bazénu, máme 7 druhů vln. Takže i návštěvník, který je tady celý den a každou hodinu si to vlnobití vyzkouší, ta vlna půjde pokaždé odjinud a bude to vždy jiný zážitek z jiného moře. Se setměním spouštíme jednu z našich velkých show, to je laser show," řekla Vladana Horáková, generální manažerka aquaparku.

Milovníci adrenalinu mohou taktéž vyzkoušet 12 tobogánů nebo se nechat unášet divokou řekou, která je dlouhá 450 metrů.

"Divoká řeka v kombinaci s Crazy Tube dává dohromady přibližně čtvrt kilometru jízdy. Když klient vyzkouší všechny naše tobogány, najezdí jeden kilometr. My jsme v roce 2015 tu řeku trochu modelovali a dopracovala se ještě vnitřní část, která působí celoročně. Ta už se nejmenuje Canyon, jmenuje se Crazy Tube a navazuje na tu vnitřní divokou řeku," řekla Vladana Horáková.

To ale není vše co areál nabízí. Návštěvníci Aquaparku Čestlice mohou vyzkoušet novou adrenalinovou atrakci, která je virtuálně přenese do vesmírného světa.

"Je to vlastně nadstavba adrenalinu, kde se ti lidé vydávají na neznámou cestu, nedokážou příliš tu cestu ovlivnit a prožívají tam různé osobní příběhy, potkávají se s vesmírnými tělesy a příšerami, takže o tom to je," řekla Vladana Horáková. 

Rodiny s dětmi ocení tzv. Palác pokladů, jehož součástí je pirátská loď, skluzavky pro nejmenší a animační programy. K odpočinku pak slouží Palác relaxace.

"Jsou tam vířivky, je tam spousta lehátek a míst k odpočinku, vířivé lavice a podobně," řekla Vladana Horáková.

Obzvlášť v chladnějších dnech ocení návštěvníci Saunový svět, který patří mezi největší v ČR.

"Saunový svět má 14 míst, kde se můžete ohřát. Skládá se ze 3 částí. Máme část tzv. finských saun, tedy teplé sauny. Potom máme římské lázně, kde jsou různě nastavené teploty v těch saunových ohřívárnách včetně páry. Potom máme venkovní saunový svět," řekl Pavel Klaška, marketingový ředitel aquaparku.

Aquapalace Čestlice je otevřen každý pracovní den od 10:00 do 22:00. O víkendech mohou zájemci dorazit o hodinu dříve.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu