• Načítám...
>

Klub seniorů navštívil kandidát do senátu

  • 28. března 2019,
  • 20:21,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Kandidát do doplňovacích senátních voleb za volební obvod č. 24, Martin Hrubčík, navštívil Klub seniorů v pražských Kbelích. Seniory poučil v oblasti prevence kriminality a zároveň jim představil svůj volební program. V případě zvolení by rád pokračoval v práci senátorky Zuzany Baudyšové.

Reklama

Dalším kandidátem do doplňovacích senátních voleb, jako nástupce senátorky Zuzany Baudyšové, která ze zdravotních důvodů rezignovala na svůj post, je Martin Hrubčík. Ten svou kampaň zahájil na jarním setkání v Klubu seniorů v pražských Kbelích. Martin Hrubčík by se jako senátor rád zaměřil zejména na protidrogovou prevenci a prevenci kriminality.

"Jsou to záležitosti, které jsou ohledně ochrany dětí, jejich bezpečnosti, případně dostupného bydlení. Ale to hlavní, co já bych chtěl všem říci, je, že chci dotáhnout práci Zuzany Baudyšové, která teď leží v Senátu nedopracovaná. A já, jakožto zástupce strany, za kterou byla zvolena, bych tu práci rád dotáhl," řekl Martin Hrubčík, kandidát do Senátu.

Doplňovací volby do Senátu se budou týkat volebního obvodu č. 24, tedy části Prahy, která je Martinu Hrubčíkovi velmi blízká.

"Já se dlouhodobě pohybuji na Praze 9. Znám veškeré kouty Prahy 9 od Počernic až po Vysočany, takže co se týče Kbel, ty znám také detailně, protože tady dlouhá léta pracuji na radnici a vím přesně, co ty lidi pálí, ty jednotlivé problémy. Ale naopak i to, kdy se radují. A tam je potřeba to nějak podpořit. A o to se také snažím," řekl Martin Hrubčík.

První kolo doplňovacích voleb do Senátu proběhne 5. a 6. dubna, druhé pak o týden později.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu