• Načítám...
>

Pohár starosty MČ Praha 18 má své vítěze

Letos poprvé uspořádala Praha 18 plaveckou soutěž O pohár starosty městské části. Závodů se zúčastnili žáci 5. a 6. tříd ze tří základních škol. Finální kolo proběhlo v letňanském plaveckém bazénu.

Reklama

V Praze 18 se uskutečnilo finále mistrovství letňanských škol v plavání. Dějištěm byl plavecký bazén Letňany Lagoon. “Jedná se o první ročník a určen je pro žáky základních škol,” řekl zástupce starosty Ondřej Lerch.

Jednalo se o tři základní školy. Základní škola Tupolevova, generála Františka Fajtla a Základní škola Fryčovická. “Závodníci plavou ve čtyřech kategoriích. Jedná se o 5. a 6. ročníky a dělí se to ještě na chlapce a dívky,” uvedl Ondřej Lerch.

V průběhu května se konala předkola. Samotného finále se pak zúčastnilo 69 dětí a plavalo se 25 metrů volným způsobem. “Na vítěze čeká krásný pohár starosty MČ Praha 18 Ivana Kabického, krásné madaile a jako zajímavost jsme sehnali vyhlídkové lety Větroněm,” uvedl zástupce starosty MČ Praha 18.

Anketa: výherci závodu

Osmnáctá městská část si velice váží spolupráce s Plaveckým bazénem Letňany Lagoon a děkuje za organizaci soutěže O pohár starosty městské části Praha 18.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu