• Načítám...
>

Policisté pátrají po svém pohřešovaném kolegovi

V Praze se pohřešuje sedmatřicetiletý policista, který v pátek 20. února bez omluvy nedorazil na svou noční službu do práce. Jeho přítelkyně ho viděla naposledy brzy ráno ve středu 18. února. Po muži nyní pátrají také kriminalisté.

Reklama

Neobvyklý případ řeší v těchto dnech pražští policisté. Pátrají totiž po jednom ze svých kolegů. “Detektivové z pražského krajského ředitelství, kteří se zabývají pátráním po osobách, pohřešují od 21. února svého kolegu. Ten totiž v pátek 20. února nenastoupil na noční službu a od té doby je nekontaktní,” řekla Jana Rösslerová, tisková mluvčí KŘP hl. m. Prahy.

Doma na Praze 5 muž zanechal svůj notebook, tablet i mobilní telefon. Tyto tři věci přitom nosil neustále u sebe. “S sebou by měl mít s největší pravděpodobností pouze klíče, doklady a platební kartu,” upřesňuje Rösslerová.

Pohřešovaný nikdy předtím z domova bez vysvětlení neodešel. Podle blízkých se jeho chování v poslední době rapidně zhoršilo. “Policista byl v poslední době dle svých kolegů málo komunikativní, uzavřený do sebe, tichý a zamlklý,” dodává Jana Rösslerová.

Důvodem zmizení sedmatřicetiletého policisty by mohly být osobní problémy. “S největší pravděpodobností se jeho osobní a psychický stav odvíjel od toho, že ho čekalo rozvodové řízení s manželkou. Policisté proto žádají veřejnost o pomoc při pátrání po tomto policistovi.

Pohřešovaný je vysoký 175 centimetrů, silnější postavy. Má světlou pleť, krátké tmavé vlasy s kouty a byl hladce oholený. Oblečenou má pravděpodobně hnědošedou bundu, na nohou hnědé boty a na hlavě modrou zimní čepici. U sebe by mohl mít i černý batoh.

Jakékoli informace k pohybu tohoto muže můžete sdělit na bezplatné lince 158 nebo na kterékoli služebně policie.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu