• Načítám...
>

Středočeský kraj ocenil nejlepší sportovce

V kulturním domě Karlov v Benešově byli oceněni nejlepší sportovci Středočeského kraje. Ocenění převzali z rukou významných sportovních osobností jako je Antonín Panenka nebo kajakář Martin Fuksa.

Reklama

V benešovském Kulturním domě Karlov byli oceněni nejlepší sportovci Středočeského kraje. Odborná komise, která byla složena z tělovýchovných funkcionářů, pracovníků okresních organizací, sportovních svazů a představitelů měst, vybírala ze 144 kandidátů.

"Ankety se účastnilo 144 nominovaných sportovců a kolektivů. Vyhlášeni byli v 8 sportovních kategoriích jak mládežnických, tak dospělých," řekla Lenka Škopová, vedoucí odd. mládeže a sportu Středočeského kraje.

Událost si nenechaly ujít ani významné osobnosti českého sportu. Mezi nimi nechyběli např. kanoista Martin Fuksa nebo fotbalová legenda Antonín Panenka.

"Já myslím, že je dobře, že takové ankety jsou, že se vyhodnocují ti nejlepší sportovci. Je to pro ně motivace do té další kariéry, aby trénovali a byli ještě lepší, takže v této chvíli bych poblahopřál těm, kteří vyhrají a těm, kteří nevyhráli nebo se nedostali do té nominace, těm mohu maximálně poradit, aby trénovali ještě více než ti ostatní," řekl Antonín Panenka, fotbalová legenda.

Tato akce je výhradně podporovaná Středočeským krajem už několik let.

"Já si myslím, že pro Středočeský kraj je to jedna z nejvýznamnějších sportovně společenských akcí. A nevyhlásit nejlepšího sportovce Středočeského kraje by byla obrovská chyba. Kraj na to přispívá částkou 350 tisíc korun," řekl Martin Draxler, radní Středočeského kraje.

V rámci 8 kategorií byli oceněni nejlepší jednotlivci, týmy, trenéři, ale i bývalí sportovci.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu