• Načítám...
>

Hejtmanka se sešla s novináři

Jak se vyvíjí dostavba dálnice D3, plánované tramvajové spojení Prahy se středními Čechy nebo kauza smluv s externisty. To jsou nejhlavnější témata, ke kterým se vyjádřila hejtmanka Středočeského kraje na další pravidelné snídani s novináři.

Reklama

Poslední 2 roky se kraji daří nejlépe v jeho historii. Těmito slovy začala pravidelnou snídani s novináři hejtmanka Středočeského kraje.

"Rapidně snižujeme dluh, máme nejvyšší podíl investic a rekordní opravy silnic. Je to naše vizitka. Já jsem velmi pyšná, že mohu vést tak skvělý tým a jsem pyšná na naše výsledky. Jsem pyšná i na naše úředníky, kteří na sobě pracují a dávají nám skvělé zázemí pro to, abychom mohli tu naši politickou část, ten náš politický úkol, vést a dělat tak dobře, jako děláme v tuto chvíli," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Hejtmanka se vyjádřila také k nedávné kauze smluv uzavřených s externími pracovníky krajského úřadu.

"Všechny ty projekty rada schválila a v tehdejším složení ANO, ODS a STAN všichni o těchto projektech byli informováni. Byli informováni o tom, kolik ty projekty budou stát, kolik lidí na tom pracuje a byli průběžně informováni o tom, jak jsou ty projekty realizovány," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová.

Představen byl také záměr vybudovat 2 nové tramvajové tratě, které by propojily Prahu se Středočeským krajem.

"Tam bohužel nemáme podporu z Prahy, nechápu proč. My to ale určitě budeme tlačit dál a jedná se o směr Čestlice a Jesenice, protože to jsou nejvíce vytížená místa, kde doprava pravidelně stojí, kolabuje," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová.

Na závěr snídaně hejtmanka představila novinářům svou dceru Emu a pochlubila se prvními dojmy z mateřství.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu