• Načítám...
>

Albatros hostil Czech Masters

Albatros Golf Resort na Berounsku hostil již šestý ročník golfového turnaje D + D REAL Czech Masters. Jeho organizátorům se daří každoročně zvyšovat úroveň, která láká nejen hvězdy golfu, ale i stále větší počet diváků.

Reklama

Organizátoři golfového turnaje D + D REAL Czech Masters mohou být spokojeni. Letošní ročník přilákal rekordní počet lidí - celkem 32 tisíc.

"Je to jedna z prioritních akcí, kterou podporujeme. V letošním roce jsme na ní dali velikou částku půl milionu korun. Musím říci, že Středočeský kraj podporuje tradičně tuto akci, protože má mezinárodní věhlas a díky ní můžeme zpropagovat Středočeský kraj tam, kam bychom se normálně nedostali. Určitě je pro nás důležitý," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

"My jako promotéři jsme nadšení z toho, že do Prahy a ČR dorazily hvězdy světového golfu Lee Westwood, Ernie Els a Patrick Harrington. Hráči, kteří ve světě golfu něco znamenají, vyhráli desítky turnajů a my jsme nadšení, že dorazilo hodně diváků, máme obrovský nárůst oproti dřívějším ročníkům," řekl Petr Dědek, promotér.

"Je potřeba také říci, že střední Čechy mají hodně vyvinutou infrastrukturu, pro golfisty je tady mnoho golfových hřišť a různých cvičných louček a já jsem velmi ráda, že právě střední Čechy mohou hostit tento turnaj," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová.

D + D REAL Czech Masters ale zdaleka neláká pouze golfisty. Je zajímavý i pro skupiny návštěvníků, které nemají s golfem příliš mnoho společného.

"Dobře se tady najedí, pobaví se celé rodiny, je tady postaráno o děti, jsou tady různé soutěže, takže sem chodí i negolfisté," řekl Petr Dědek.

Vítězem letošního turnaje se stal opět po čtyřech letech belgický golfista Thomas Pieters. A odnesl si odměnu ve výši 166 660 euro.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu