• Načítám...
>

1. ZŠ Hořovice navštívil i Václav Klaus

První školní den je velkou událostí nejen pro děti a jejich rodiče, ale i pro významné osobnosti a politiky. Náš štáb tentokrát natáčel atmosféru prvního dne v prostorách 1. ZŠ Hořovice, kterou navštívil i bývalý prezident Václav Klaus.

Reklama

První školní den je velkou událostí nejen pro děti a jejich rodiče, ale i pro významné osobnosti a politiky. Tradičně si tuto událost nenechali ujít ani bývalý prezident Václav Klaus a poslanec a zastupitel Středočeského kraje Jan Skopeček, kteří tentokrát navštívili 1. ZŠ Hořovice.

"Mě velmi překvapilo, že tak rezolutně zdůrazňovali, že se do té školy těšili. To já také vím, že leckdy říkali, že se jim nechtělo. Takže to je tady v Hořovicích pěkné," řekl Václav Klaus, bývalý prezident ČR.

anketa

Tato škola nebyla vybrána náhodně. Oproti ostatním vyniká individuálním přístupem k žákům a otevřenou komunikací s rodiči.

"Já myslím, že je výjimečná v tom, že je to standardní škola na středně velkém městě, která všechny takové ideologické věci, které dnes do škol směřují, ještě nedovolila, úspěšně se jim brání. Jsou tu normální mezilidské vztahy. A to, co dnes zmínil bývalý pan prezident, že i komunikace mezi učiteli a rodiči je zde normální a nechodí sem rodiče s právními zástupci," řekl Jan Skopeček, poslanec ČR, zastupitel Středočeského kraje.

Součástí návštěvy byla i diskuze s učiteli. Řeč došla i na vážnější témata, která dlouhodobě rezonují společností. Jedním z nich byla např. i inkluze.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu