• Načítám...
>

Kladenští slaví dny města

V areálu Sletiště začaly Dny města Kladna. A opět se jednalo o velkolepou show. Vystoupila kapela The Beatles Revival, repertoár představil také symfonický orchestr, který doprovázel zpěvačku Martu Jandovou a Václava Noida Bártu. Závěr vystoupení patřil patřil revivalové kapele Floyd Pulses.

Reklama

Kladenská radnice si pro své občany opět po roce připravila tradiční akci s názvem Dny města Kladna, která odstartovala v pátek odpoledne. I tentokrát byly na programu koncerty známých kapel.

"I letos jsme si připravili zajímavý program, který bude probíhat nejen na hlavní scéně, kde letos máme vůbec největší LED obrazovku v historii Dnů města Kladna. Máme i druhou scénu, kde vystoupí především méně známé kladenské kapely," řekl Filip Zoubek, vedoucí odd. kultury města Kladno.

Zajímavý repertoár představil např. liberecký symfonický orchestr, který doprovázel zpěváky Martu Jandovou a Václava Noida Bártu, kteří společně zazpívali nejznámější rockové hity. Toto netradiční spojení symfonické a elektronické hudby byl nevšedním a jedinečným zážitkem i pro hlavní účinkující.

"Já myslím, že každý zpěvák, když zpívá se symfonickým orchestrem, tak je to taková odměna. Není to úplně jednoduché a nepoštěstí se to každému," řekli Marta Jandová a Václav Noid Bárta, zpěváci.

Kladenské dny patří mezi největší a nejvyhledávanější kulturní událostí města, kterou pravidelně navštíví kolem 25 tisíc nadšenců hudby.

anketa

Závěr pátečního programu patřil revivalové kapele Floyd Pulses s legendárními skladbami od Pink Floyd. Vystoupení bylo navíc doprovázeno velkoplošnou projekcí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu