• Načítám...
>

Kladno zažilo volejbalové boje

Volejbalový turnaj konaný k uctění památky boje za svobodu a demokracii, ten se konal v Kladně. Organizovala ho místní Střední odborná škola a střední odborné učiliště a turnaje se účastnili všichni žáci a pedagogové školy. Ať už jako aktivní hráči nebo hlasití fanoušci.

Reklama

Střední odborná škola a střední odborné učiliště Kladno pořádalo celoškolní volejbalový turnaj. Ten se konal v rámci Dne boje za svobodu a demokracii.

"Je to tradice. My chceme ukazovat a připomínat tyto události právě neformálním setkáváním žáků. Je to svátek studenstva a my jsme opravdu moc rádi, že se nám to daří držet v této atmosféře. A opravdu si toho moc vážíme," řekl Petr Paták, ředitel SOŠ a SOU Kladno.

Žáci i jejich učitelé si volejbalový turnaj maximálně užívali. Jak ti, co hráli, tak i ti, co fandili. Studenti si během turnaje připravili i pěvecká nebo taneční vystoupení. Podpořit mladé sportovce přišlo i vedení Středočeského kraje.

"Pro nás samozřejmě je dobře, že školy se nevěnují jen výuce žáků, ale že pořádají takové akce, přivádějí děti nebo žáky ke sportu, protože dnes je to velice důležité. Spousta dětí stále jen leží na gauči, když to tak řeknu, sedí u počítačů, u mobilů," řekl Martin Draxler, radní Středočeského kraje.

"Já jsem nadšená, když škola podporuje týmového ducha. Dnes polovina žáků fandí a polovina hraje. Dnes je výjimečný den, protože tady mají i partnery z Polska, tak jako patriot fandím našim a doufám, že pohár zůstane doma," řekla Aneta Heřmanová, radní Středočeského kraje.

I když všichni hráli s velkým zápalem, jako vždy nebylo důležité vyhrát, ale zúčastnit se.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu