• Načítám...
>

Seniory navštívili čerti a čertice

Domov seniorů v Sedlčanech navštívili čerti a čertice. Konala se zde tradiční Mikulášská zábava. Zúčastnění však nejprve museli splnit pekelné úkoly.

Reklama

Čerti a čertice zaplnili prostory domova seniorů v Sedlčanech. Pro místní klienty byly připraveny tradiční čertovské hrátky. V rámci nich museli plnit nejrůznější úkoly.

"Připravujeme různé soutěžní disciplíny. Jedním z úkolů je házení pytlem, odpovídání na otázky, na kvízy, které máme připravené. Pak tam je poznávání místních třeba kamenů nebo různých úkazů. Nebo jsou tam také kuželky," řekla Lenka Kaprálová, sociální pracovnice, organizátorka akce.

Pod maskami Belzebubů se skrývali většinou studenti místního gymnázia, kteří už třetím rokem dobrovolně pomáhají s organizací této akce.

"Já si to užívám moc. Hlavně mě hrozně baví ta komunikace s nimi. Máme to tady přes školu, přes naše gymnázium, kde to zařídila naše zástupkyně ředitele a je to tady strašně fajn. Každý se v tom najde a reakce jsou určitě kladné," řekla Martina Kaprálová, studentka GOA Sedlčany.

anketa

Po splnění všech úkolů byli oceněni ti nejlepší. Pro všechny pak byla přichystána odměna. A to v podobě hudební a taneční zábavy a pekelného menu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu