• Načítám...
>

Polabské vánoční trhy v Lysé slaví 25 let

Proč jezdit na vánoční trhy do zahraničí, když je máme za humny. Vyhlášené jsou například Polabské vánoční trhy na Výstavišti v Lysé nad Labem. Každým rokem dýchá na návštěvníky už od vchodu kouzlo Vánoc. Lidé tu shání dárky pro své blízké.

Reklama

V malé vánoční městečko se vždy v závěru roku proměňuje Výstaviště v Lysé nad Labem na Nymbursku. Lidé tu mohou ochutnat nejen vánoční dobroty, dát si svařené víno a při tom pořídit dárky pro rodiny a blízké, ale také si poslechnout trochu hudby. Každý adventní víkend se ve venkovním i vnitřním prostoru areálu objeví stánky plné světel, stánky s vánočními ozdobami nebo právě budoucími dárky.

"Tento rok jsme se trochu více zaměřili na gastro, takže tu máme i prodejce regionálních potravin, nějaké dortíky, samozřejmostí jsou cukrovinky neboli vánoční cukroví, svařák, pivo, víno," řekla Petra Fišer, manažerka výstavy, Výstaviště Lysá nad Labem.

anketa

Letos slaví polabské vánoční trhy čtvrt století. Ale i když se nazývají polabské, neznamená to, že je navštěvují jen lidé z Polabí.

"Určitě víme o tom, že sem jezdí lidé z celé ČR. Ale samozřejmě nejvíce ze Středočeského kraje," řekla Petra Fišer.

Brány Výstaviště v Lysé se letos otevřou ještě dvakrát. Nejbližší datum je 3. adventní víkend. A i ten bude plný hudby a i ten doplní doprovodný program. A poté můžete ještě vánoční trhy na Výstavišti v Lysé nad Labem navštívit o posledním adventním víkendu od pátku 20. do neděle 22. prosince.

"Určitě bych nechtěla opomenout náš tradiční ohňostroj, který se bude konat 21. 12. od 17:15," řekla Petra Fišer.

Kromě ohňostroje a vánočního koncertu se návštěvníci mohou těšit i na soutěž Vánoční cukrování.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu