• Načítám...
>

Kraj má nové logo turistické destinace

Střední Čechy královské. To je nový projekt Středočeské centrály cestovního ruchu. Ta zároveň na veletrhu Holiday World představila jeho nové moderní logo.

Reklama

Na veletrhu Holiday World, který se věnuje cestovnímu ruchu, nechyběl ani stánek Středočeského kraje. Ten tu pokřtil logo svého nového projektu pod názvem Střední Čechy královské.

"Středočeský kraj je region, který byl už ve středověku velmi významný. Čeští králové si tady budovali své tvrze, hrady, královská města. Celý kraj je protkaný řadou královských cest a je tady spousta historických památek. A myslím si, že to je to, čím se vyznačuje Středočeský kraj. Proto jsme se domluvili, že zkusíme připravit značku Střední Čechy královské," řekla Zuzana Vojtová, ředitelka SCCR.

"Já mám velkou radost, protože před chvílí jsme tady představovali nové logo, které je jednoduché, moderní a svěží. A mám i velkou radost a děkovala jsem svým kolegům za stánek, který vytvořili, protože jsme získali ocenění za nejhezčí stánek," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Další ocenění získal Středočeský kraj v kategorii nejlepší propagační brožura. Tou se stala mapa pivovarů Středočeského kraje.

"Ukazuje turistům trasu, kudy jít, kde mají možnost ochutnat pivo z rodinných a místních pivovarů. Je to dáno do turistických tras, takže na kole, pěšky a podobně," řekla Jaroslava Pokorná Jermanová.

Mapa je dostupná jak v elektronické podobě, tak i v infocentru Středočeské centrály cestovního ruchu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu