• Načítám...
>

Hejtmanka SČ kraje úřadovala v Mladé Boleslavi

V Mladé Boleslavi proběhl další úřední den hejtmanky Středočeského kraje. Lidé tak mohli navštívit místní magistrát a vedení kraje se na cokoliv zeptat. Kromě veřejnosti možnost pohovořit si s hejtmankou využili také starostové okolních měst a obcí.

Reklama

Hejtmanka Středočeského kraje úřadovala v Mladé Boleslavi a to v rámci svých pravidelných návštěv měst v kraji. Mladoboleslavští tak měli možnost se vedení kraje přijít na cokoliv zeptat, nebo ho seznámit s některými problémy. Kromě zájemců z řad veřejnosti možnost využili také například starostové okolních měst a obcí. 

"Mě tohle přijde dobrý, řešili jsme témata jako odpad, zásobování vodou, které mají rozsah větší než jen naše město, takže tohle to setkání mi přišlo velmi vhodné," říká starosta Dobříše Pavel Svoboda (Pro Dobříš)

Kromě hejtmanky se úředního dne účastnili i další zástupci kraje, nejčastější dotazy občanů se týkaly dopravy, oprav komunikací a také celkového rozvoje v regionu. 

"Lidi trápí doprava, stav silnic, městská a příměstská doprava, nemocnice a cyklostezky. Je to taková ta klasika, samozřejmě i investice do vody a kanalizace a sportovišť lidi zajímaly," říká Martin Draxler (ANO), náměstek hejtmanky Středočeského kraje

Všechny dotazy a problémy není možné zodpovědět nebo vyřešit přímo na místě, na každý dotaz občanů se ale vedení kraje zavázalo dodatečně písemně zareagovat.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu