• Načítám...
>

Senioři mají v Líbeznicích nové zázemí

V Líbeznicích bylo otevřeno Kontaktní místo pro seniory. To poskytuje např. bezplatnou právní poradnu. Mimo seniorů v něm pomoc najdou také handicapovaní nebo sociálně vyloučeným spoluobčanům.

Reklama

Senioři z Líbeznic a okolí mohou nově využít služby kontaktního místa. Přijít sem mohou pro radu či pomoc např. v sociální oblasti.

"Měli by zde získat informace, které potřebují pro svůj každodenní život. Senioři a jejich rodiny nebo pečující osoby hledají např. terénní sociální služby, které jsou v regionu poskytovány," říká

Spolupracujeme velmi úzce s MAS Nad Prahou, kterou jsme také před zakládali a tohle bude jedna z viditelných aktivit, kterou právě MAS Nad Prahou bude celému okolí nabízet,"

Kontaktní místo je také určeno pro nejrůznější setkávání seniorů. Do budoucna tu plánují také pořádání  workshopů či seminářů.

"Je to také příležitost pro ně si vyzkoušet některé kreativní aktivity. To zadání toho, co všechno bude kontaktní místo poskytovat je opravdu široké a mělo by zlepšit kvalitu života těch, kteří v Líbeznicích a okolí bydlí,"

"Senioři by tady měli najít i zázemí pro posezení, pro zábavu a setkání se svými stejně starými vrstevníky. Mělo by to být takové místo setkávání," říká 

Kontaktní místo se nachází v Regionálním informačním centru MAS Nad Prahou a navštívit ho můžete v pondělí, úterý a čtvrtek kdykoli během návštěvních hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu