• Načítám...
>

V Novém Strašecí čekají na rekonstrukci hřiště

Fotbalové hřiště v Novém Strašecí projde rekonstrukcí. Ta měla probíhat už v těchto dnech, vzhledem k nouzovým opatřením kvůli koronaviru se ale práce rozjedou se zpožděním. Areál fotbalového hřiště nabídne nové multifunkční zařízení s restaurací a bezbariérovými toaletami. Pokud se bude situace vyvíjet příznivě, práce by měly být hotovy ještě letos.

Reklama

V Novém Strašecí se těší na rekonstrukci v místním fotbalovém areálu, přibude tam totiž nové multifunkční zařízení. Práce měly probíhat už v těchto dnech, vzhledem k nouzovému stavu, který vyhlásila vláda, ale začnou práce se zpožděním. Stavební firma se totiž momentálně potýká s nedostatkem pracovní síly. Zatím se počítá s tím, že staveniště si firma převezme na začátku dubna, ani to ale není jisté. 

"Do devátého dubna by mělo být předáno staveniště, ale obávám se, že ani tento termín nedodržíme a bude se muset prodloužit," říká starosta Nového Strašecí Karel Filip (ČSSD). "Přibude tam multifunkční stánek, takže by tam měla být restaurace, mělo by tam být bezbariérové WC, měla by tam být nová šatna a počítáme, že to použijeme na všechny, které na hřišti pravidelně pořádáme," dodává starosta. 

I když práce se práce na výstavbě nového multifunkčního zařízení, které nahradí starou tribunu, opozdí. Proběhly na místě už před předáním staveniště některé nutné stavební úpravy. 

"Byly tam dvě buňky, které jsme museli strhnout a co se týká hlavní budovy, tam jsme měnili okna,"  říká starosta Karel Filip (ČSSD). Stavbu jsme vysoutěžili, soutěž vyhrála firma Elektromontáže Slaný a částka je tři miliony tři sta sedmnáct tisíc bez DPH," dodává Karel Filip. 

Hřiště je pro Nové Strašecí hojně využívaným místem, kde se lidé setkávají nejen kvůli fotbalu. Obecní akce pro místní a okolní obyvatele tady probíhají zhruba jednou měsíčně. Pokud situace dovolí, práce, které měly být hotovy na začátku září, se stihnou ještě v letošním roce. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu