• Načítám...
>

Nová kampaň kraje cílí na aktivní lidi

Středočeský kraj ve spolupráci se středočeskou Centrálou cestovního ruchu připravila kampaň s názvem "královských 72 hodin". Ta cílí na aktivní lidi ve středním věku a seniory. Kraj budou prezentovat i významné osobnosti jako je například skifař Ondřej Synek, operní pěvkyně-mezzosopranistka Andrea Kalivodová nebo hudební skladatel Felix Slováček.

Reklama

Středočeský kraj navštívilo v minulém roce kolem 4,5 milionu turistů. Stal se tak nejnavštěvovanějším v České republice. I přesto tento fakt, vedení kraje připravilo další kampaň na podporu cestovního ruchu. Ta nese název "královských 72 hodin". A má za úkol nalákat i do málo známých, ale přesto krásných oblastí. 

"My by jsme rádi prodloužili pobyt ve Středočeském kraji. Rádi bychom je doporučili tím doporučením minimálně tří cílů a minimálně tří dnů strávených v regionu," prozradila ředitelka SCCR, Zuzana Vojtová.

"Samozřejmě kampaň cílí na pražské obyvatele, na obyvatele středních Čech i na obyvatelé z celé ČR," doplnil radní Středočeského kraje, Martin Draxler. 

Kampaň cílí především na aktivní lidi. A to jak na ty, kteří cestují sami tak i  rodiny s dětmi ve věku středním věku. Druhou skupinou jsou pak senioři, kteří vyhledávají autenticitu zážitku a nevšední destinace. 

"Kampaň cílí především na požitkáře. Ať na ty co jezdí sami s přáteli na výlety nebo rodiny s dětmi. Ty nabídky budou různé, ale také budou cílit na aktivní seniory, kteří mají často dost peněz a chtějí si pobyt maximálně užít," dodala ředitelka SCCR, Zuzana Vojtová

Kampaň je zároveň podpořena známými osobnostmi, kteří vystupují jako ambasadoři a budou propagovat své oblíbená místa v kraji. 


"Pravděpodobně by to mohlo být i tak, že bych samozřejmě přijel, odehrál bych malý koncert, pak se setkal s lidmi, rozdal pár podpisů a samozřejmě se s nimi pobavil o cestování. Proč oni tam přišli atd," prozradil ambasador kampaně a hudební skladatel, Felix Slováček.

V rámci kampaně se lidem se svými tipy na výlety představí například skifař Ondřej Synek či operní pěvkyně-mezzosopranistka Andrea Kalivodová. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu