• Načítám...
>

SCCR chce podpořit domácí cestovní ruch

Středočeská centrála cestovního ruchu plánuje pro letošní turistickou sezonu spoustu novinek. V plánu je podpořit zaměstnavatele a provozovatele v cestovním ruchu. Celá kampaň má za úkol zviditelnit internetové stránky STČ, kde je velké množství tipů na výlet.

Reklama

Středočeská centrála cestovního ruchu naplánovala pro letošní turistickou sezonu spoustu novinek. Zaměřit se chce výhradně na tuzemský trh.

"V současné době plánujeme marketingovou kampaň na domácí cestovní ruch. Chceme prezentovat Středočeský kraj jako místo, kde je radost žít, ale také trávit volný čas, odpočívat, relaxovat, poznávat historii apod.," říká Zuzana Vojtová, ředitelka organizace SCCR.

"Tímto podporujeme zaměstnavatele a provozovatele v cestovním ruchu, protože byli po dobu karantény zavřeni. Tímto jim chceme pomoci, aby naplnili své kapacity a zmátořili se. Není to jen internetová kampaň, ale máme spuštěnou roadshow, tzn. jezdíme po krajských městech, kde představujeme Středočeský kraj a ukazujeme tamním obyvatelům, že stojí za to do Středních Čech přijet," říká Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Celá kampaň má za úkol zviditelnit internetové stránky centralbohemia.cz, kde je velké množství návrhů na výlety nebo zážitky.

"K tomu nám pomáhají ambasadoři. Vybrali jsme si několik jmen z řad sportovců, pracovníků v kultuře, umělců, ale také podnikatelů. Chceme to stavět na jejich zážitcích, příbězích, aby to bylo lidské a osobní,"  říká Zuzana Vojtová, ředitelka organizace SCCR.

Středočeská centrála cestovního ruchu i nadále komunikuje s blízkým zahraničím a věří, že v brzké době znovu naváží na vzájemnou spolupráci.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu