• Načítám...
>

Monínec rozjel letní provoz

Ski areál Monínec znovu zahájil letní sezonu. Aktivity park nabízí širokou zábavu jak pro děti, tak dospělé. Novinkou v areálu je rodinný Trail přizpůsobený dětem.

Reklama

Ski areál Monínec zahájil svou letní sezonu. V provozu je jak ubytování, tak veškeré aktivity pro děti i dospělé.

"Letní provoz u nás vypadá normálně a to díky tomu, že koronavirus trochu ustoupil. Takže jsme ve standardním modu jako každý rok," říká Jaroslav Krejčí, ředitel Ski areálu Monínec.

Primárně jsou aktivity areálu určené pro zákazníky hotelu. Užít si je může ale také široká veřejnost. K letnímu provozu patří tenisové kurty, diskgolf, tubing, vyhřívaný bazén nebo wellness.

"Nabízíme také širokou škálu aktivit pro děti, tzv. Aktivity park. Jsou to lanové parky jak pro děti, tak dospělé, koloběžky, velká klouzačka, kuličková dráha, lukostřelba atd. Je tu opravdu široká nabídka. Hotelový bazén je dobrý, akorát se nahlásíte na recepci, ale Aktivity park je pro širokou veřejnost, takže vyzkoušejte," říká Jaroslav Krejčí, ředitel Ski areálu Monínec.

Novinkou v letních aktivitách je rodinný Trail, který je přizpůsobený dětem. 

"Měli jsme ho v provozu rok a nyní je hezky opravený. Máme tu Bike Park, který je pro odvážnější, takže jsme vytvořili variantu pro sportovně nadané děti s tatínky. Měří kolem 3 km, vede po sjezdovce a je to taková novinka," říká Jaroslav Krejčí, ředitel Ski areálu Monínec.

Aktivity park Monínec je otevřen každý den a to od 10 do 17 hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu