• Načítám...
>

Trojvstupenka ušetří návštěvníkům peníze

Klíč k pokladům. Tak se jmenuje zvýhodněná vstupenka, kterou mohou využít turisté do tří příspěvkových organizací Středočeského kraje. Majitelům trojvstupenky umožňuje návštěvu sedmi objektů v Kutné Hoře a v Kolíně. Kraj chce tímto způsobem oživit cestovní ruch v regionu.

Reklama

Jedenáct stálých expozic a dvanáct dočasných výstav v Kutné hoře a v Kolíně mohou zájemci navštívit za zlevněné vstupné. Stačí si zakoupit zvýhodněnou trojvstupenku.

"Trojvstupenka, kterou jsme pojmenovali jako Klíč k pokladům, vznikla na popud oddělení kultury. Smyslem bylo podpořit návštěvnost příspěvkových organizací Středočeského kraje," uvedla vedoucí PR a marketingu GASK, Petra Bartušková.

Nabídka výstav a muzeí je opravdu pestrá. Zabaví se jak milovníci historie, tak i rodiny s dětmi.

"V Galerii Středočeského kraje to platí do všech objektů, do všech výstavních expozic, ale i do dětských vizuálních heren, které jsou velkým lákadlem pro rodiny s dětmi. České muzeum stříbra nabízí Hrádek I. okruh a na II. okruh slevu. Nabízí taktéž Tylův dům a Kamenný dům v Kutné hoře. V Kolíně jsou to další tři objekty. Tedy Veigertovský dům, Červínkovský dům a Dvořákovo muzeum pravěku," prozradila vedoucí PR a marketingu GASK, Petra Bartušková.

Trojvstupenku lze zakoupit přímo v Galerii Středočeského kraje, Českém muzeu stříbra nebo Veigertovském domě v Kolíně. S tím, že platnost je do 30. listopadu.

"Máme tři varianty vstupného. Je to plné vstupné za 350 korun. Snížené vstupné, které zahrnuje studenty do 26 let a seniory nad 65 let. Ta vychází na 180 korun. Pak máme i rodinné vstupné za 600 korun a mohou ji uplatnit dva dospělí a až tři děti," doplnila vedoucí PR a marketingu GASK, Petra Bartušková.

Vyčerpané poukázky navíc budou na konci sezóny slosovány o hodnotné ceny. Pravidla soutěže naleznou zájemci na webových stránkách galerie Středočeského kraje.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu