• Načítám...
>

Mělničtí se setkali s hejtmankou

I během letních prázdnin vyráží do měst hejtmanka Středočeského kraje se svou mobilní kanceláří. Tentokrát zamířila do Mělníka, kde se setkala jak s místními obyvateli tak i se starosty okolních obcí.

Reklama

Návštěvy regionů absolvuje hejtmanka Středočeského kraje pravidelně. Další zastávkou se stal Mělník. V rámci mobilní kanceláře se na ni mohli se svými přáními či dotazy obrátit jak místní obyvatelé tak i zástupci okolních obcí.

anketa

Během úředního dne měla hejtmanka možnost se setkat se zajímavými lidmi, reprezentující nejenom radnice, ale i zajímavé spolky.

"Jsem tady přivítala jednu paní, která uspěla v participativní rozpočtu a díky tomu v její obci bude bezpečný chodník, který umožní obyvatelům bezpečně dojít k vlaku," prozradila hejtmanka Středočeského kraje, Jaroslava Jermanová Pokorná.

Vzhledem k tomu, že kraj disponuje nejhustější sítí silnic, dotazy směřovali hlavně na dopravu.

" Přišli jsme s požadavkem opravy silnic. Už o to žádáme dlouhodobě. Jsou to silnice druhé a třetí třídy," uvedl občan obce Odolena voda, Jan Mazanec.

Během letních prázdnin bude mobilní kancelář putovat dále po kraji. Zájemci se mohou setkat s hejtmankou například 11. srpna v Berouně, 18. srpna v Benešově či 26. srpna v Kolíně. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu