• Načítám...
>

Adventure golf může hrát úplně každý

Adventure golf je fyzicky nenáročný sport s prvky mini golfu a klasického golfu. Hrát ho mohou hrát všechny věkové kategorie od malých dětí až po seniory. Jedno z mnoha hřišť se nachází nedaleko Kladna.

Reklama

Hezké prostředí a sport, který zvládne snad opravdu každý, to je Adventure golf. Sportovní disciplína, která vychází jak z prvků mini golfu, tak golfu klasického.

"Velikost drah se blíží spíše mini golfu, ale překážky jsou převzaty z klasického golfu. To znamená, že tu máme kameny, ostrůvky s rostlinami, vodu a písek," popsala Jitka Vlčková, majitelka Adventure Golf Horní Bezděkov.

Adventure golf je fyzicky nenáročný, a proto ho mohou hrát všechny věkové kategorie. Od malých dětí až po seniory.

"Adventure golf mě přijde jako skvělá zábava. Nachází si velkou oblibu u laické veřejnosti. To, že je to mimo jiné třeba i sportovní disciplína, je už jiná parketa. Gró je v tom, že se jedná o skvělou zábavu pro každého. Užívají si ji jak singl lidé, tak mladé páry, rodiče s dětmi i senioři s dětmi, kteří hlídají svá vnoučata. Jedná se o zábavu pro širokou skupinu lidí," zdůraznila Jitka Vlčková, majitelka Adventure Golf Horní Bezděkov.

Počet hřišť na tuto disciplínu v Česku stále roste. Zahrát si Adventure golf můžete třeba nedaleko Kladna v Horním Bezděkově.

"Máme dvě hřiště. Každé má osmnáct jamek. Hráč začne u jedničky a hřiště ho provede postupně po všech číslech až dojde na osmnáctku. Každá jamka je jiná. Adventure golf nemá typizovaná hřiště. Každé je originál. Je jen na fantazii projektanta, jak ho vymyslí," doplnila Jitka Vlčková, majitelka Adventure Golf Horní Bezděkov.

K tomu, aby jste si mohli na hřišti v Horním Bezděkově zahrát není potřeba žádné registrace. Stačí přijet kdykoli mezi 10 a 21 hodinou a vše potřebné ke hře vám na místě zapůjčí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu