• Načítám...
>

Hejtmanka úřadovala ve Slaném

Město Slaný bylo další zastávkou mobilní kanceláře hejtmanky Středočeského kraje. Obyvatele, kteří sem přišli, nejčastěji zajímala situace kolem komunikací a jejich oprav. Řešili se ale i další záležitosti.

Reklama

Poslední zastávkou mobilní kanceláře hejtmanky Středočeského kraje před volbami bylo královské město Slaný. I sem zavítalo několik desítek lidí, aby hlavu kraje pozdravili, popřípadě se zeptali na to, co je zajímalo.

"Chodí lidé. Přijdou poděkovat a většinou vyjádří přání, že doufají, že budeme pokračovat dál. Zřejmě vnímají, že v kraji se hodně věcí podařilo. A nemluvíme jen o silnicích. Navštěvují mě autoři projektů, kteří uspěli v participativním rozpočtu. Vítají tuto novinku, kterou jsme v letošním roce odstartovali a já mám z toho radost," konstatovala Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Obyvatelé Slaného zajímal převážně stav komunikací nejen na Kladensku, ale také v celém kraji.

"Přišel pán, který se ptal na D3, byť není z toho regionu. Říkal, že v prvním období na kraji pracoval a D3 se řešila. Ptal se, zda se bude měnit trasa nebo ne, a jak daleko to je. Byl zde pan poslanec Berkovec, a také zástupci města. Bavili jsme se i možnostech podpory městské nemocnice," popsala Jaroslava Pokorná Jermanová, hejtmanka Středočeského kraje.

Hejtmanka Středočeského kraje tento rok navštívila se svou mobilní kanceláří více než desítku měst v kraji.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu