• Načítám...
>

V Kladně soutěžily babičky

O titul Babička roku soutěžilo v Domě kultury Kladno sedm seniorek z celého kraje. Porota hodnotila jejich výkony v několika disciplínách. Nejočekávanější byla volná disciplína, ve které babičky předvedly, jak umí tančit, zpívat nebo recitovat.

Reklama

Stejně tak jako mladé dívky soutěží o korunku krásy, v Domě kultury v Kladně zápolily zralé ženy o titul Babička roku. Na jevišti se ukázalo sedm zasloužilých babiček z celého Středočeského kraje. Nejatraktivnější byla pro porotu volná disciplína, kde babičky převedly různé dovednosti.

Slavnostní odpoledne se kvůli koronavirovým opatřením odehrálo bez diváků, ty ale nahradila porota, která babičky povzbuzovala ze všech sil. V porotě zasedli i dva radní Středočeského kraje Aneta Heřmanová a Martin Draxler.

"Jsem moc ráda, že Středočeský kraj pořádá tuto soutěž už podruhé, protože babička je pro mě významnou osobou. Já měla výbornou babičku, která mě vychovala. Milovala jsem ji a chci proto umožnit i dalším lidem, aby viděli jaké máme ve středních Čechách úžasné babičky," uvedla Aneta Heřmanová, radní Středočeského kraje.

"Když jsem byl malý kluk, tak babička byla paní, která houpe vnoučata na klíně, vaří jim. Za dobu co jsem vyrostl se vše změnilo. Dnes už to nejsou babičky, ale mladé dámy v rozpuku sil. Ostatně sami jste to viděli a slyšeli. Jedna dokonce střílí ze samopalu. Jsou i velice akční babičky. Svět se hodně změnil," popsal Martin Draxler, radní Středočeského kraje.

A kdo vyhrál titul Babička roku? Na tom přece vůbec nezáleželo, důležité bylo zúčastnit se.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu