• Načítám...
>

Kladenští Miners mají nové zázemí

Baseballisté a softballisté z Kladna mají nové klubové zázemí. V něm mají šatny, klubovnu i posilovnu. Stavba vznikla v rekordním čase a dokonce získala i jedno z ocenění v soutěži Stavba roku Středočeského kraje.

Reklama

Novým zázemím se mohou chlubit hráči baseballového a softballového klubu Miners Kladno. V něm najdou vše, co k tréninku a turnajům potřebují.

"Je zde posilovna, která by se mohla využívat pro hráče od patnácti let. Dále bufet, který budeme využívat především při turnajích, ale i při tréninku. Jsou zde dvě šatny, sociální zázemí, sprchy a kancelář pro správce," uvedl Petr Baroch, prezident klubu.

Spokojení jsou jak místní hráči, tak i trenéři.

"Budova se rozhodně povedla. Po několika letech co jsme zde byli, a ta budova se ani nedala považovat za budovu, je to velký přínos. Skvělé šatny, posilovna, úžasná klubovna. Bude tady fungovat i bufet při turnajích, takže je to rozhodně velký přínos," zdůraznila Michaela Čurillová, trenérka.

Jedná se o takzvanou modulární stavbu. Rychlost realizace stavby byla více než vysoká.

"Stavba trvala sedmdesát čtyři dnů a jsme za to moc rádi. Byla nám předána 25. června a hned jsme ji začali plnohodnotně využívat," konstatoval Petr Baroch, prezident klubu.

Zabodovala dokonce v soutěži Stavba roku Středočeského kraje. Získala cenu za stavebně - konstrukční řešení.

"Chtěli bychom dodělat hřiště. Aby tady bylo baseballové i softballové. Baseballové chceme využívat pro hráče baseballu a to softballové pro mládež a ženy, které tady také máme. Vzniknout by zde měla i pálkařská věž nebo tribuna," dodal Petr Baroch, prezident klubu.

Klub Miners Kladno letos oslavil třicáté výročí od založení a má více než 200 členů převážně v mládežnických oddílech.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu