• Načítám...
>

Závodiště v Lysé hostilo další dostihový den

Již po podesáté se letos uskutečnil Memoriál Evy Palyzové. Tedy dostih, který je věnován památce této úspěšné české jezdkyni. Závod se konal tradičně na dostihovém závodišti v Lysé nad Labem.

Reklama

Ani letos nepřišli milovníci dostihů o Memoriál Evy Palyzové. Jeho 10. ročník se konal již tradičně na dostihovém závodišti v Lysé nad Labem.

"Především to byla slavná dostihová jezdkyně. Mimo jiné dvakrát druhá ve Velké Pardubické. Trenérka, podnikatelka a po roce 1989 i majitelka dostihového závodiště v Lysé nad Labem. A spolu se svým synem, Janem Palyzou, se zasloužila o rozvoj dostihového závodiště v Lysé nad Labem, v devadesátých letech a po roce 2000," upozornil Lukáš Palyza, pořadatel dostihu.

"Já jsem moc ráda, že přišlo na závodiště do Lysé nad Labem tolik lidí jako dneska, protože to závodiště je unikátní. Je tady v Lysé nad Labem už 60 let, má obrovskou tradici. Rodina Palyzova to závodiště provozuje už téměř 30 let a jsem moc ráda, že to lidé oceňují. Já bych jim moc přála, aby jim ten covid umožnil, aby se zase ty závody mohly konat v takové frekvenci, jako se konaly vždycky," konstatovala Petra Pecková, hejtmanka Středočeského kraje.

Na programu dostihového dne nechyběl hlavní závod O pohár hejtmanky Středočeského kraje. Jelo se ale i několik dalších dostihů.

"Na programu je devět dostihů. Šest dostihů rovinových, dva steeplechase dostihy, jeden dostih přes proutěné překážky. A včetně tří rozjížděk pony dostihu," doplnil Lukáš Palyza, pořadatel dostihu.

Další dostihový den je na závodišti v Lysé nad Labem naplánován na 31. července.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu