• Načítám...
>

Zvonečkové posvícení i letos přilákalo desítky lidí

Ani letos nechyběla ve Středočeském kraji tradiční akce s názvem Zvonečkové posvícení. To, pro všechny své příznivce, připravil Zvoneček Bylany, poskytovatel sociálních služeb v Českém Brodě. Co všechno bylo pro návštěvníky připraveno, prozradíme v následující reportáži.

Reklama

Tradiční Zvonečkové posvícení se i letos konalo v zahradě Zvonečku Bylany. Akci každoročně pořádají zaměstnanci této organizace.

,,Kdy každá domácnost si vytvoří stánek, a v tom stánku si prodává svoje produkty. Takže na tuto akci pozveme sponzory, zástupce Středočeského kraje, rodiče a vůbec přátele Zvonečku," popsala Iveta Blažková, ředitelka Zvonečku Bylany.

Akce se zúčastnil i středočeský radní Martin Hrabánek.

,,Já jsem úplně nadšený z této akce. Kromě krásného počasí, tady vidím mnoho klientů a zaměstnanců, kteří připravili vynikající akci, která už je tradiční. Koná se podesáté. Trošku mě překvapilo, že jsem první radní, který dorazil. Já jsem rád za takovouto akci, kdy jsme všichni natěšení a všichni jsme rádi z toho, že se můžeme setkávat a i si trochu odpočinout a přijít na jiné myšlenky," konstatoval Martin Hrabánek, radní Středočeského kraje.

Zvoneček Bylany je poskytovatel sociálních služeb. Těch je celkem pět a poskytovány nejsou jen v Českém Brodě, ale i v dalších městech a obcích v okolí.

,,Máme tady pět služeb. Poskytujeme tady, v Českém Brodě, domov pro osoby se zdravotním postižením, týdenní stacionář, denní stacionář, odlehčovací službu a chráněná bydlení. Ale chráněná bydlení neposkytujeme v této budově v Českém Brodě, ale v Bylanech u Českého Brodu a v Polepech u Kolína," konkretizovala Iveta Blažková, ředitelka Zvonečku Bylany.

Kromě této tradiční akce, která patří ve Zvonečku mezi nejnavštěvovanější, se tu konají další. Například v období Vánoc.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu