• Načítám...
>

Babička roku Středočeského kraje je z Poděbrad

Krajské finále soutěže Babička roku zná svoji vítězku. Stala se jí Miroslava Havlíčková, učitelka z Poděbrad, kterou ještě čeká celorepublikové finále v Olomouci.

Reklama

V Městském divadle Slaný proběhlo krajské kolo soutěže Babička roku. Deset finalistek zde bojovalo o přízeň poroty i přítomných návštěvníků, kteří během odpoledne mohli hlasovat o nejsympatičtější babičku.

"Babička roku je soutěž, která je určena pro širokou veřejnost, ale soutěží v ní babičky. Soutěží ve třech disciplínách. První disciplína je rozhovor, kdy si s moderátorem Vladimírem Hronem povídají o tom, co mají rády, odkud přijely a co je zajímá. Druhou disciplínou je volná disciplína, kde si mohou vybrat volné téma. To co rády dělají, tanec, zpěv, recitace. Dneska jsme tady měli možnost poslechnout si ukázky z kroniky a viděli jsme tance, například s vějířem, což bylo velmi hezké. Poslední disciplínou byla módní přehlídka," popsala Marika Hemmerová, organizátorka soutěže.

V porotě, mimo jiné, usedl také radní Středočeského kraje Martin Hrabánek. Podle jeho slov je potřeba podobné akce podporovat.

"My celkově podporujeme aktivity, které děláme spolu ve spolupráci s agenturou, která nám dělá Senior pasy, a také Rodinné pasy. A jedna z věcí, kde se snažíme prezentovat právě seniory je Babička roku. Takže celkově spolupracujeme na tom, aby jsme projekt Senior pasy trošku i přiblížili veřejnosti. A Babička roku a další výjezdní show jsou toho součástí," zdůraznil Martin Hrabánek, radní Středočeského kraje.

Vítězkou krajského finále, soutěže Babička roku, se stala Miroslava Havlíčková z Poděbrad. Ta, spolu s výherkyněmi dalších krajských kol, postupuje do celorepublikového finále, které se uskuteční v Olomouci.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu