• Načítám...
>

Krajský úřad se přidal k Chartě diverzity

Krajský úřad Středočeského kraje je novým signatářem Evropské Charty diverzity. Cílem Charty je umožnit všem zaměstnancům a zaměstnankyním bez ohledu na jejich individuální odlišnosti plně rozvinout jejich schopnosti, kompetence a pracovní potenciál.

Reklama

Krajský úřad Středočeského kraje je novým signatářem Evropské Charty diverzity. Jedná se o dokument, který se zabývá podporou zaměstnanců.

"Podporujeme každého zaměstnance, snažíme se mu vycházet vstříc v potřebách, které má. Pomůže nám to získávat kvalitní lidi na úřad a tím, že ten úřad pomáhá spravovat celý kraj, tak to pomáhá i rozvoji toho kraje. Krajský úřad chce být lídrem moudré veřejné správy, lídrem správy, která šíří takové myšlenky i do jednotlivých obcí a samozřejmě i organizací, které zřizujeme. To znamená, že předpokládáme, že bychom v nějaké spolupráci s obcemi i s našimi zřízenými organizacemi potom tuto chartu rozvinuli do celého kraje," říká ředitel krajského úřadu Středočeského kraje, Jan Louška.

  Krajský úřad se tak zařazuje mezi více než 100 odpovědných mezinárodních i domácích zaměstnavatelů, kteří se již veřejně přihlásili k tomuto projektu. 

"Vítáme přistoupení Krajského úřadu Středočeského kraje k závazku Charty diverzity. Signatáři Charty diverzity pracují na zavádění a rozvíjení principu diverzity, věnují se začleňování různých skupin do pracovního prostředí, ať už matek na mateřské nebo po mateřské, po rodičovské dovolené, matek samoživitelek, cizinců, lidí nad padesát let věku a dalších etnických skupin," dodává ředitelka Byznysu pro společnost, Daniela Němcová.

Cílem Charty je umožnit všem zaměstnancům a zaměstnankyním bez ohledu na jejich individuální odlišnosti plně rozvinout jejich schopnosti, kompetence a pracovní potenciál.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu