• Načítám...
>

Další výjezd hejtmanky mířil do Poděbrad

Poděbrady byly cílem dalšího výjezdu hejtmanky a radních Středočeského kraje. Společně se zde sešli se starostou města i se zástupci okolních obcí. Nechyběla ani návštěva školy či několika firem.

Reklama

Hejtmanka Petra Pecková spolu se členy rady Středočeského kraje zavítala do Poděbrad. V rámci svého programu tu navštívila hned několik míst včetně Středního odborného učiliště společného stravování, které bylo první zastávkou.

"Zážitek ve škole byl neuvěřitelný, protože to, co dokáží studenti té školy, je obdivuhodné. Měli jsme možnost ochutnat celou řadu jejich produktů, které vyráběli. Ať to byla sladká kuchyně, protože teď je poslední dobou opravdu velký zájem o profesi a řemeslo cukrářů. Současně jsme měli možnost ochutnat i nějaké produkty studené kuchyně, které dělají v tom oboru, který studují," říká hejtmanka Středočeského kraje, Petra Pecková.

Nejen škola byla v plánu návštěv. Středočeská hejtmanka spolu s radními navštívili také několik velkých firem.

"Bylo to nesmírně inspirativní. Je neuvěřitelné, že ve Středních Čechách jsou podnikatelé, kteří jsou největší na trhu v některých svých produktech a v některých těch jednotlivých segmentech. A je opravdu inspirativní, když vidíte a slyšíte, jak začínali, jak rostli a jak jsou dnes úspěšní a jak expandují nejenom po České republice, ale třeba i po celé Evropě," říká hejtmanka Středočeského kraje, Petra Pecková.

V programu nechyběla ani návštěva radnice či závěrečná debata s občany a starosty okolních měst a obcí.

"Bude to vlastně taková diskuze. Všichni radní, kteří tady jsme, máme připravenou prezentaci, která se zaměřuje na Poděbrady a na okolí a vlastně na celé to ORP Poděbrady. A současně vždycky na každé takovéto diskusi je to velmi takové živé a o vzájemné interakci - otázky a odpovědi. Takže uvidíme, co bude zajímat občany a starosty právě na Poděbradsku," říká hejtmanka Středočeského kraje, Petra Pecková.

Návštěva Poděbrad byla jednou z mnoha cest hejtmanky a radních, kterou absolvují v rámci pravidelných výjezdů. Ty budou pokračovat i do dalších lokalit.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu