• Načítám...
>

V Říčanech se konal Sportovní den mládeže

Sportovní den mládeže s TAJV zavítal do Říčan. 50 mladých sportovců se mezi sebou utkalo v celkem pěti disciplínách. Tři nejlepší dále poputují do velkého finále v Poděbradech.

Reklama

O postup do Národního finále se v Říčanech v rámci Sportovního dne mládeže utkalo celkem 50 mladých sportovních talentů. Soutěžili mezi sebou žáci třetích až osmých tříd. Sportovní den mládeže s Tenisovou Akademií Jana Váni je největší sportovní projekt pro děti a mládež a koná se ve vybraných městech a obcích po celé České republice.

"Potkáváme se na čtyřicáté akci, v podstatě máme první čtvrtinu, spíše třetinu celého projektu za sebou. Dnes jsme v Říčanech, takže ve spolupráci s městem a s krajským úřadem jsme se rozhodli, že uspořádáme akci tady v Říčanech. V podstatě se nám ve sportovní hale v Říčanech sešli ti nejlepší sportovci v kategorii třetí až osmé třídy," řekl Jan Váňa, organizátor Sportovního dne mládeže. 

"Já jsem strašně rád, že se vůbec může sportovat, že děti se tady mohou scházet, že mohou společně sportovat a pak si jen tak popovídat a bavit se," řekl David Michalička, starosta města Říčany.

Na soutěžící čekalo celkem 5 sportovních disciplín. 

"Máme fotbal, florbal, házenou, frisbee a tenis," řekl Jan Váňa, organizátor Sportovního dne mládeže.

anketa

"Mě nejvíce bavil florbal, bylo to hodně intenzivní. Prostě mi to šlo, byla to zábava."

"Mě tenis a florbal. Florbal hraji normálně ve volném čase a v tenise jsem dal několik míčků do toho koše."

"Mě bavil asi nejvíce ten tenis, to jsem hodila nejvíce a fotbal byl také docela dobrý."

"Já, stejně jako pan Váňa - organizátor té akce, jsem tenista, takže asi bych si vybral tenis," řekl David Michalička. 

Do finálového turnaje poputují z Říčan tři nejlepší sportovci. S dalšími vítězi semifinálových kol se utkají na začátku prosince v Městské sportovní hale v Poděbradech.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu